I et år har TBBMI, i samarbeid med Ny Generasjon, jobbet på Forestillingen Filter.

Forestillingen følger en klasse gjennom noen turbulente og utfordrende dager på videregående. Fylt av humor og følelser, blir evangeliet fremstilt på en måte som utfordrer og inspirerer til etterfølgelse av Jesus. Perfekt å ta med vennene sine på som ikke tror, men vil også utruste kristne til å være hverdagskristne og til å se hvordan man kan vise et glimt av Guds godhet på sin skole.

Tilbakemeldingene etter de 4 første forestillingene har vært veldig gode, og flere har gitt sine liv til Jesus. Det har også blitt startet flere nygenerasjonsgrupper som følge av forestillingens inspirerende innhold.

Om du ønsker å vite hvor du kan se forestillingen kan du trykke her.

Eller følg gjengen på facebook her.

Legg igjen en kommentar