fbpx

Praksis: Day & Night

“La oss derfor ved ham alltid bære fram lovprisningsoffer til Gud, det er: frukt av lepper som priser hans navn. Men glem ikke å gjøre godt og dele med andre. For slike offer er til behag for Gud.” 

Hebreerne 13. 15-16

Day & Night

1.september 2018 startet Day&Night – et senter for bønn, lovprisning og barmhjertighet med visjon om å være åpent 24/7.

TBBMI tilbyr tjenestepraksis i Day&Night som holder til i Markus kirke på St.Hanshaugen, som også er skolens lokaler. Her får du anledning til å bli med på å se dette spennende pionerarbeidet ta form.

Day&Night er et felleskristent arbeid som bygges gjennom en allianse: et samspill av menigheter, virksomheter, organisasjoner, tjenester, bønnehus, lovsangsledere, musikere, forbedere, barmhjertighetsarbeidere, lydteknikere, media og tv-arbeidere og praktiske medarbeidere fra hele landet. Dette er et arbeid for ”alt Guds folk”. Mange kan bidra selv om de ikke bor i Oslo ved å opprette team som tar en helg i året eller semesteret, eller å sende en lovsangsleder som kommer innom en kveld.

Elever som velger å ha praksis i Day&Night får førstehåndserfaring med å bygge opp dette viktige arbeid, og vil få anledning til å stå tett sammen med ledelsen både av dette arbeidet og andre ledere som er engasjert i Day&Night. Mulighetene for praktisering er mange og kan delvis formes ut fra hvilke egenskaper eleven har. Det innebærer for alle å utvikle sitt personlige bønneliv og det å ta ansvar i å lede i bønn. I tillegg ligger det muligheter for å bruke gaver innen teknikk, musikalitet, media og TV, vertskap, forbønn, betjening, nådegaver, barmhjertighet, praktiske oppgaver og enda mye mer. Dette er en arena for garantert vekst i det personlige livet med Gud, samtidig som du får vokse og utvikle deg i hvem du er.

Velkommen til å hjelpe oss med å holde ilden på alteret brennende!

For mer info besøk Day&Night sin nettside