fbpx

Praksis: Israel Next Experience

Israel Next Experience er et kurs som går over en måned og er rettet mot unge personer (opp til 35 år) som er interesserte i å grave dypere i det fascinerende temaet som har med Israel og Guds planer å gjøre. Kurset kobler det bibelske med det moderne Israel og fokuserer på Guds hensikter med dette folket gjennom historien og frem til vår tid. Gjennom forelesninger av israelske eksperter og Israel Nexts egen stab, samt utflukter «utenfor allfarvei», kommer dette kurset til å la deltakerne få kjenne pulsen på det israelske samfunnet, noe som vil gi sann innsikt og kjennskap til folket, landet og kulturen.

I tillegg til undervisning i det bibelske materialet og kristendommens jødiske røtter, inkluderer Israel Next Experience også emner som jødisk historie, etableringen av staten Israel, det israelske samfunnet, den arabisk-israelske konflikten, jødedommen, arkeologi, politikk, Israelforsvar og mye mer.

For de elevene som ønsker å starte opp eller forsterke sitt Israelengasjement, er Israel Next Experience en utmerket investering.

I tillegg til dette vil du som student i TBBMI bli trent i lederskap, ved å være en støtte og ressurs for Israel Next. Du vil ha ekstra utfordringer, som vil gi deg muligheten å vokse som leder.

NB! Denne praksis muligheten er tilgjengelig bare for 2. og 3. året. Kostnadene for denne reisen er ikke inkludert i skoleavgift og elevene er selv ansvarlig til å dekke utgiftene.

Les mer på IN sin nettside →