Praksis: Ny Generasjon

Et år som trainee i NG er et år for Gud!

Som trainee får du bruke de talentene du har for å gjøre noe for Guds rike, og finne enda flere du ikke visste du hadde. Ett år som trainee handler om å sette fokus på «Others first», noe som vil utvikle din relasjon til Gud. Du får treffe mange nye mennesker og NG-grupper, og være med å hjelpe dem med det de trenger for å spre Jesus på sine skoler.

De forskjellige rollene du kan søke til:

NG Ressursteam

Ønsker du å bruke dine gaver og talenter på å se at Norges ungdom blir kjent med Jesus? I samarbeid med Ny Generasjon setter TBBMI opp muligheten for å joine et ressursteam kommende skoleår. Ressursteamet vil være med Ny Generasjon på turneè for å besøke skoler og kirker med den hensikt i å gi evangeliet til Norges ungdom, samtidig som man utruster kristne ungdommer til å gjøre Jesus kjent på sine skoler.

Hvis du har en liten skuespiller, sanger, filmskaper, fotograf, klesdesigner, snekker eller prosjektleder i magen så er dette perfekt for deg. Du vil noen timer pr uke etter bibelskolen arbeide med konsepter og kreative illustrasjoner – og være med på å forme hva de ferdige sluttproduktene blir. Kanskje ender det opp med å bli en forestilling, lignende Filter, eller kanskje blir det noe helt annet.

Gruppekontakt:

Som Gruppekontakt jobber du med å støtte NG-gruppene rundt omkring i Norge. Det blir telefonsamtaler for å høre hvordan det går, e-poster og skolebesøk. I tillegg får du også være med i prosjekter for å finne nye ressurser som kan hjelpe gruppene. Vi søker deg som elsker mennesker og har lyst til å oppmuntre NG-gruppene på skolene! I tillegg til å jobbe fra kontoret i Oslo hver tirsdag ettermiddag, kommer du til å reise på festivaler og konferanser ca 1 gang per måned etter avtale.

Journalist:

Som Journalist får du jobbe mye med å skrive, men også planlegge en del av kommunikasjonen. Du kommer til å kontakte NG-grupper for å skrive en artikkel om hva de gjort på skolen, skrive tekster til for eksempel nettsiden og magasinet, samt planlegge hva vi publiserer på sosiale medier.

Vi søker deg som elsker ord, hater skrivefeil og har lyst til å bruke skriftlig kommunikasjon for å inspirere ungdommer.

Filmskaper:

Som Filmskaper får du jobbe med å filme og redigere filmer til nettsiden og ulike prosjekter som for eksempel «Misjonær på skolen». Det blir en del selvstendig arbeid, men også muligheter for å påvirke hvilke prosjekter du skal filme. Vi søker deg som er kreativ, kan mye om film fra før og som vil lage videoer som blir virale hits!

Grafisk Designer:

Som Grafisk designer kommer du å være involvert i mange forskjellige prosjekter. Du kommer til å jobbe for eksempel med alt fra instagrambilder, design til nettsiden og plakater som NG-gruppene kan bruke på skolen. Vi søker deg som kan en del om grafisk design fra før, og som ønsker å jobbe for å presentere evangeliet på en fresh og moderne måte.

Prosjekttrainee/Potet:

Som Potet kommer du å være involvert i nesten alle prosjekter vi jobber med. Arbeidsoppgavene kan variere mellom å trykke t-skjorter, selge annonser til magasinet, besøke NG-grupper, utvikle nye produkter til NG-shopen, skrive og holde andakter, jobbe med databasen eller lage en epic quiz til julebordet. Arbeidet blir tilpasset etter hva du liker og kan. Vi søker deg som kan ta initiativ, liker å ha mange baller i luften og brenner for å gi Jesus til Norges ungdom.

Promotør:

Som Promotør kommer du reise mye og stå på stand for NG på forskjellige festivaler og konferanser. Arbeidsoppgavene blir å få inn nye medlemmer, starte NG-grupper og holde seminar. Det blir også litt kontorarbeid for å forberede det praktiske før reisen. På reise kommer du til å treffe mange av de NG-gruppene som finnes rundt omkring i Norge. Vi søker deg som er utadvendt, som elsker å treffe nye mennesker og å snakke om Gud og NG. I tillegg til å være på kontoret hver tirsdag ettermiddag kommer du til å reise 1-2 helger/måned.

Praktisk info for alle rollene:

Året begynner i august og slutter i juni.
Vanligvis jobber man tirsdag ettermiddag hver uke etter bibelskolen + evt reiser.

NyGenerasjon.no →
Følg NG på Insta →
Følg NG på Face →