fbpx

Grunnlagt: I 1968 av Aril Edvardsen
Flyttet til Oslo: Høsten 2009

Lengter du etter å gå dypere med Gud, og å utgjøre en forskjell i denne verden? Uansett hvor du befinner deg i livet, tror vi at du kan bygge et fundament i ditt relasjon med Gud og på Hans Ord som varer livet ut.

“Denne loven skal du alltid ha på dine lepper. Les fra lovboken dag og natt, så du trofast følger alt det som er skrevet i den. Da skal du ha fremgang der du ferdes, og alt skal lykkes for deg.”
Josva 1:8

Velkommen

Johannes 1,1 sier: I begynnelsen var Ordet, og Ordet var hos Gud, og Ordet var Gud.

Jesus er Guds Ord åpenbart i kjød. Hvis vi ønsker å leve et sterkt og radikalt Jesus-liv, så er det ved å leve et liv i Ordet. Når Guds Ord undervises med kraft og salvelse, skaper og forandrer det så mye i våre liv. Det former gudslikhet og karakter, og det åpner opp for gavene i våre liv og introduserer oss for det tjenestefelt som Gud har designet oss for.

”Hva har Gud for meg?” er kanskje det mest aktuelle spørsmålet en kristen overhodet kan stille seg selv. På Troens Bevis Bibel- og Misjonsinstitutt blir du eksponert for Guds Ord på en måte som gjør at dine spørsmål blir besvart. Ikke bare teologiske spørsmål, men spørsmål om det som har med din framtid å gjøre.

Tjeneste og praksis er nøkkelord for skoleåret og det vil bli en mangfoldig og rik trening for deg å gå på TBBMI. Vi har to målgrupper; deg som er bevisst at du har et kall som tjenestegave i Guds rike, og deg som trenger å bli klargjort i ditt gudsforhold, i åndelige spørsmål og utvikle ditt potensial i Gud, som en forberedelse til videre karriereutvikling og liv.

Anne og Stephan Christiansen
Ledere for TBBMI

Historien

» Troens Bevis Bibel- og Misjonsinstitutt ble grunnlagt i 1968 av pionér, evangelist og misjonær Aril Edvardsen (1938-2008).

» Ca. 2000 arbeidere i Guds rike ble utdannet ved TBBMI i løpet av de første førti årene. Mange av de tidligere studentene er i dag i fruktbærende tjeneste ulike steder i verden.

» TBBMI ønsker å betjene hele Kristi kropp ved å utruste arbeidere som betjener en stor bredde av kristne menigheter og kirkesamfunn.

» Tre måneder før Aril Edvardsen døde i september 2008, gav han Stephan og Anne Christiansen oppgaven om å føre oppdraget med TBBMI videre. Det ble besluttet at skolen skulle flyttes til Oslo, hvor den flyttet høsten 2009.

– Jeg er glad og begeistret for å kunne si til Stephan og Anne Christiansen det som Paulus sa til Timoteus: «Det du har hørt av meg i mange vitners nærvær, skal du overgi til pålitelige mennesker som er i stand til å undervise andre» (2. Tim.2.2). Dette blir TBBMIs nye kapittel, som skal fortsette med samme visjon i samme ånd.

Aril Edvardsen
Grunnlegger av Troens Bevis Bibel- og Misjonsinstitutt