Praktisk Informasjon

Alt du trenger å vite

SKOLEÅRET

Skoleåret 2018-2019 begynner 20. august, og følger skoleruten (inkludert ferie- og fridagene) til skolene i Oslo. Året i Jesus Revolution og Day & Night varer noe lengre, og har ikke høst- og vinterferie.

Skoledagen går fra 8.30-14:45 på mandager, og 8:30-13:00 tirsdag-fredag.

I tillegg kommer 8 timer praksis per uke på 1. året, og 10 timer praksis på 2. året. Det er lagt opp slik at det skal være mulig å ha en deltidsjobb ved siden av. Jesus Revolution  og Day&Night har et noe annerledes program og du kan ikke påregne å ha en deltidsjobb ved siden av.

På høsten vil det være en encounter-tur og på våren/sommeren en misjonstur. De to turene er obligatoriske. På høsten vil du også ha mulighet til å bli med på TBBMIs årlige Israeltur. Du vil også delta i, og være med å bidra i konferanser som arrangeres i løpet av året. Dette gjelder blant annet New Years Festival som arrangeres 28. des-1. jan.

BOSTED

TBBMI har ikke internat i Oslo, så hver elev må ordne eget bosted selv. Jesus Revolution har egne ordninger.

SPRÅK

50 % av undervisningen er på norsk, men tolkes til engelsk. Resten av undervisningen er på engelsk.

INTERNASJONALE ELEVER

Elever som kommer fra land utenfor EU må søke om oppholdstillatelse som student for å kunne være i Norge. For å søke om en slik tillatelse må du først ha mottatt et opptaksbrev fra TBBMI, men vi anbefaler deg å besøke nettsiden på forhånd for å ha oversikt på alle krav. Mer informasjon om hva UDI krever, og søknadspapirer finnes på deres nettsider udi.no

Elever fra EU/EEA/EFTA land trenger kun å registrere seg elektronisk her

Udi.no →

PRIS

For å dekke alle utgifter til drift av skolen betaler hver elev skolepenger.

Skoleavgiften ved TBBMI er kr 6 250,- per semester som betales ved begynnelsen av hvert semester (høst/vår). Søknadsavgift på 1 000,- betales når du har blitt godkjent på skolen, og blir trukket fra skoleavgiften. I tillegg kommer en obligatorisk misjonstur på maksimalt 10 000,- per elev (gjelder ikke de som har praksis i Jesus Revolution).

Maksimalt blir skoleavgiften på 22 500,- (dette er avhengig av utgiftene på misjonsturen). De som tjenestegjør i Jesus Revolution vil betale 12 500,- i løpet av året i skoleavgift til TBBMI (Jesus Revolution har i tillegg en fast månedlig avgift for kost, losji og turer). Israels-tur i oktober kommer også i tillegg, for de som ønsker å være med dit.

LÅN & STIPEND

Troens Bevis Bibel- og Misjons Institutt er godkjent for lån og stipend fra Lånekassen. Når du har fått svar fra oss om at du er kommet inn, kan du fylle inn din søknad på www.lånekassen.no.

Elever fra andre land i Skandinavia kan også søke om lån og stipend i sine hjemland. Det anbefales å gjøre dette så tidlig som mulig etter å ha blitt akseptert som elev ved TBBMI.

Lånekassen.no →

TUR TIL ISRAEL

Hvert år drar vi til Israel for å oppdage landet som blir beskrevet i Guds Ord! Dette blir definitivt en fantastisk opplevelse, og turen finner sted i oktober. Dersom du aldri har vært i Israel anbefaler vi på det varmeste at du blir med. TBBMI og Jesus Church er vertskap for turen.

Her kan du oppleve båttur på Genesaretsjøen, utforske Masada-ruinene eller shoppe i sentrum av Jerusalem. Det vil bli mange flere steder å besøke denne uken i Israel. Dersom du har spørsmål om turen er det bare å kontakte oss.

I år arrangerer vi en åpen reise der både TBBMI studenter og enkelte personer kan bli med.

Dato: 30. september – 7. oktober 2018 (elever som har praksis i Jesus Revolution har ikke mulighet å bli med på reisen, med mindre man har avtalt med praksislederne).

Påmelding: Israelsreise innen 15.august

Pris i dobbeltrom: 10.800,- (ekskl. flyreise) Tillegg for enkeltrom: 3300,-

(Med forbehold om endringer)

Ungdomsreise med enklere standard: 8400,- (ekskl. flyreise) Tillegg for enkeltrom: 3200,-

(Med forbehold om endringer).

Mer informasjon om disse reisene finnes på Israel reise

Spørsmål kan rettes til brandon@tbbmi.no

Se Israel-videoen →