fbpx

Praktisk Informasjon

Alt du trenger å vite

SKOLEÅRET

Skoleåret begynner i august, og følger skoleruten (inkludert ferie- og fridagene) til skolene i Oslo. Året i Jesus Revolution og Day & Night varer noe lengre, og har ikke høst- og vinterferie.

Skoledagen varer fra 8.30-13:00 hver dag.

I tillegg kommer 8 timer praksis per uke på 1. året, og 10 timer praksis på 2. året. Det er lagt opp slik at det skal være mulig å ha en deltidsjobb ved siden av. Jesus Revolution og Day&Night har et noe annerledes program og du kan ikke påregne å ha en deltidsjobb ved siden av.

Utover året vil alle elevene bli med på skoleturer, misjonsreise og menighets arrangementer. Se nedenfor for mere info.

BOSTED

TBBMI har ikke internat i Oslo, men ønsker å hjelpe våre elever med å finne bosted i Oslo.

Jesus Revolution elever har egne ordninger. For mere info ta kontakt via denne linken.

For elever med praksis i Day&Night kan det vær mulig å få overnatting på Jesus Huset gjennom Jesus Revolution. Dette avhenger av kapisteten på det gjeldende tidspunkt. Hvis du ønsker å se om dette er mulig, vennligst send oss en e-post til inntak@tbbmi.no

Pris Day&Night elever

3000 NOK for sengeplass i 4 mannsrom

4000 NOK for sengeplass i 2 mannsrom

Prisen inkluderer strøm og internett.

(Jesus Revolution tar forbehold om at prisen kan endres)

Skriv til inntak@tbbmi.no for mere info.
SPRÅK

Undervisningsspråk på TBBMI er norsk og engelsk. 50 % av undervisningen foregår kun på engelsk, resten tolkes mellom norsk og engelsk.

INTERNASJONALE ELEVER

Skolen tar inn søkere fra alle land, bortsett fra søkere med behov for studentvisum med statsborgerskap fra land klassifisert som oransje eller rød i UDIs retningslinjer for behandling av søknader om studentvisum (se UDI visumpraksis for oransje gruppe og rød gruppe). Maksimum 10 prosent av skolens godkjente elevtall, dvs 11 personer, kan være statsborgere av land utenfor EØS-området. Begrensningen gjelder kun utenlandske statsborgere som har oppholdstillatelse for studier. Se Inntaksreglement her for å lese mer om dette. For å søke om en slik studentvisum må du først ha mottatt et bekreftelsesbrev fra TBBMI, men det er viktig at du leser igjennom UDIs søknadskrav før du sender inn søknad til TBBMI. For mer info besøk udi.no

Elever fra EU/EEA/EFTA land trenger kun å registrere seg elektronisk her

Udi.no →

KONFERANSER I JESUS CHURCH

I løpet av året er våre elever med og deltar på alle konferanser som TBBMIs
hjemmemenighet Jesus Church er vertskap for, blant annet Guds Mann, Kingdom Come, JK Nordisk, Jesus Festival.

Et mer detaljert program med nøyaktige datoer vil bli gitt ved skolestart.

På disse konferansene er våre elever involvert i praktiske oppgaver som vil gi erfaring i hvordan arrangere og planlegge arrangementer.

PRIS

For å dekke alle utgifter til drift av skolen betaler hver elev skolepenger.

Skoleavgiften ved TBBMI er kr 6 250,- per semester som betales ved begynnelsen av hvert semester (høst/vår). Søknadsavgift på 1 000,- betales når du har blitt godkjent på skolen, og blir trukket fra skoleavgiften. I tillegg kommer en obligatorisk misjonstur på maksimalt 10 000,- per elev (gjelder ikke de som har praksis i Jesus Revolution).

Maksimalt blir skoleavgiften på 22 500,- (dette er avhengig av utgiftene på misjonsturen). De som tjenestegjør i Jesus Revolution vil betale 12 500,- i løpet av året i skoleavgift til TBBMI (Jesus Revolution har i tillegg en fast månedlig avgift for kost, losji og turer). Israels-tur kommer også i tillegg, for de som ønsker å være med dit.

LÅN & STIPEND

Troens Bevis Bibel- og Misjons Institutt er godkjent for lån og stipend fra Lånekassen. Når du har fått svar fra oss om at du er kommet inn, kan du fylle inn din søknad på www.lånekassen.no.

Elever fra andre land i Skandinavia kan også søke om lån og stipend i sine hjemland. Det anbefales å gjøre dette så tidlig som mulig etter å ha blitt akseptert som elev ved TBBMI.

Lånekassen.no →

TURER

TBBMI ønsker å gi elevene et spennende år. Utenom undervisningen arrangerer vi hvert år forskjellige turer. Noen er obligatoriske, noen frivillige.

Misjonsreise (Obligatorisk)

Troens Bevis Bibel og Misjonsinstitutt er bibelskolen med fokus på misjon. Dette definerer hjertepulsen vår. I TBBMI vil du lære mye ved å studere Bibelen og engasjere deg i lokal tjeneste, men også ved å gå ut på misjonsmarken. Hvert år har vi arrangert misjonsreiser i land som Polen, Sverige og på Balkan. På misjonsreisen vil du få mulighet å oppleve Guds kraft i praksis, møte andre kulturer og språk og spre Guds kjærlighet og budskap.

Denne reisen er obligatorisk og det er viktig at du sparer opp penger til  misjonsreisen på samme måte som skolepengene.

Encounter (Obligatorisk)

Hvert år har vi en skoletur i begynnelsen av semesteret. Vi har erfart at turen vil bety mye for forståelsen av skolens visjon og bakgrunn, i tillegg vil den styrke det sosiale miljøet. Her vil det være undervisning, sosiale aktiviteter og hyggelig samvær.

Turen er obligatorisk​ og TBBMI vil dekke utgiftene ved turen. Mer detaljert informasjon vil bli gitt ved skolestart.

Tur til Israel (frivillig)

Hvert år drar vi til Israel for å oppdage landet som blir beskrevet i Guds Ord! Dette blir definitivt en fantastisk opplevelse. Dersom du aldri har vært i Israel anbefaler vi på det varmeste at du blir med.

Her kan du oppleve båttur på Genesaretsjøen, utforske Masada-ruinene eller shoppe i sentrum av Jerusalem. Det vil bli mange flere steder å besøke denne uken i Israel.

Detaljert info vil komme ved skolestart. Dersom du har spørsmål om turen er det bare å kontakte oss på post@tbbmi.no

Se Israel-videoen →

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share